tallers

Aquests són els tallers que faig actualment.

Si hi estàs interessat, a la pestanya de “contacte” hi tens el correu i el telèfon per poder contactar amb mi.

introducció a la fotografia contemplativa - fede es despulla - projecte interior- nindas

què és la creativitat - potenciar la ment amb la creativitat

introducció a la fotografia contemplativa

Fotografia contemplativa, també anomenat Miksang i Mindfulphoto, pot ser entès com un estat obert de la ment, curiós sense judici i se centra en tot just veure. Abans que una tècnica de la fotografia és una forma de veure el món i la vida. 

Es una experiència visual directa no conceptual, és a dir, la percepció pura. És una pràctica lligada a la meditació, buscant de veure la realitat sense prejudicis, fórmules, definicions, ansietats, objectius, simplement per veure, és portar la nostra visió al present per el dia a dia, per lo real, obrin els nostres ulls i permetre veure lo "nou" en la vida quotidiana, veure la bellesa i crear art.

 

La proposta és portar l'art a la vida quotidiana i la vida quotidiana a l'art.                                                           Yuri Bittar

La fotografia contemplativa és una forma d'explorar o de descobrir la bellesa de les coses que succeeixen en les nostres vides i trobar l'extraordinari en l'ordinari.                                                                                                      Kimberly Poppe

potenciar la ment amb la creativitat

Aquest potencial surt de la nostra ment, l’intel·lecte ens fa ser com som i crea la nostra realitat. La realitat és neutra, veiem les coses com les pensem, no com són en realitat.

El veritable acte del descobriment no consisteix a sortir a buscar noves terres, sinó a aprendre a veure la vella terra amb ulls nous cada dia de les nostres vides deia eloqüentment Marcel Proust.

Veurem el paradigma de la ment i com funciona el nostre cervell, i com som capaços d’esdevenir ésser més creatius.

Aguditzant i potenciant tots els sentits des de la sereno del moment present ens podrem focalitzar en l’atenció plena i conscient tot gaudint de les emocions positives i controlant les negatives.

fede es despulla
 

En Frederic Garrido es despulla per ensenyar-nos la part més íntima de la seva obra, d’on i com ha sorgit, com s’han

fet la producció i la postproducció per arribar a la imatge final, origen i resultat, i reflexionar sobre el camí per fer-ho i desvetllar els secrets de la seva obra.

 

Recorregut explicatiu de com es comença un projecte fotogràfic interior fins arribar al resultat final: com neix, creix, de què s’alimenta, quins són els motius o intencions, les fonts d’inspiració, realització i finalització del projecte.

 

Projecte fotogràfic inspirat en el llibre La Bona Crisi d’Àlex Rovira.

 

Quina és la nostra realitat?  Com donar vida a la nostra idea?

Som el que creem?  Vivim i sentim el que fem?

projecte interior

 

Partint de la premissa que cada ésser humà és creatiu per naturalesa, només s’ha de sintonitzar i estar atent, alhora que descobrim el nostre gran potencial, ens anirem desenvolupant per un llarg recorregut del món de la creativitat interior de cadascun de nosaltres i aprendrem a canalitzar-la i reconduir-la, per trobar la nostra posició i personalitat creadora.

 

Presentació i explicació de com ens trobarem a nosaltres mateixos per explicar a través de la fotografia el que tots portem dins sense excepció i poder-ho canalitzar a través del noble art que és la fotografia.

Aprendre a aprendre, aprendre de tot, d’un mateix i de tots sense excepció. Buscarem els elements necessaris per poder saber quins són els nostres habilitats i on ens posicionem en aquest món tan apassionant de la fotografia.

Anirem veiem que es i com funciona la creativitat general de tothom a traves de vídeos, musica, cinema, pintura, poesia, contes ...... ens ajudaran a entendre com funcionem a nivell interior i com podem potenciar el nostre innat talent.

què és la creativitat

 

Què és la Creativitat, consisteix en fer un recorregut per la nostra part més interior i aprendre del què som capaços de fer com a éssers humans.

 

Tot ésser humà és creatiu per naturalesa, només cal sintonitzar i estar atent, al mateix temps que descobrim el nostre gran potencial.

 

Anirem veient què és, i com funciona la creativitat, vídeos, musica, llibres, frases, cinema, pintura, poesia, contes ...... ens ajudaran a entendre com funcionem a nivell interior i com podem potenciar les nostres habilitats.

Motivació, pensament divergent, personalitat creadora, actitud, hàbits, talent, memòria,  imaginació, intel·ligència generadora i executiva .... factors que cal entendre i tenir en compte per conèixer qui i què som.

 

nindas

 

Aquest taller és variable depenent de les possibilitats de lloc de celebració.

 

Factors que s’han de tenir en compte:

Noia (NINDA), estudi fotogràfic, sala amb projector i pantalla, impressora.

Segons la disponibilitat pot ser de 4 a 8 hores.

 

TEMARI:

Introducció

Vestuari

Il·luminació

Sessió Fotogràfica

Postproducció